Igen i år støtter Global Gravity Cykelnerven

Danmarks hårdeste velgørenhedscykelløb, Cykelnerven, kører hvert år de afgørende etaper i Tour de France til fordel for Scleroseforeningen. Når Tour de France-rytterne til juni kæmper sig op ad legendariske bjerge som Col de Tourmalet, har tæt på 300 danske cykelryttere få uger inden besejret de samme bjerge for en verden uden sclerose. Global Gravity er igen i år medsponsorer af Cykelnerven 2018.

Når 300 dedikerede cykelryttere fra Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for forskning i sclerose, er det med hjælp fra Global Gravity, som har doneret 17.000 kroner til Cykelnerven Vestjylland.

”Vi ønsker at støtte op om dette fantastiske projekt og gør hvad vi kan, for at bidrage til en verden uden Sclerose. Jeg deltog selv sidste år og tager igen i år kampen op mod de benhårde etaper i Frankrig”, siger Kenneth Hagelskjær, CEO for Global Gravity.

Danmarks hårdeste velgørenhedsløb                                                                                          

Scleroseforeningens velgørenhedscykelløb Cykelnerven indtager i juni de franske bjergtinder for femte år i træk. Cykelnerven består af 9 hold fra hele landet med tæt på 300 deltagende ryttere. Lande som USA, England, Holland og Singapore har også fået øjnene op for det danske cykelløb. Derfor stiller mere end 20 udenlandske ryttere til start, når der skal samles penge ind til forskning i sclerose.

Deltagerne kører hvert år et udpluk af Tour de Frances hårdeste etaper, og Cykelnerven 2018 bliver ingen undtagelse. Med bjergtoppe som Col de Tourmalet og Col d’Aubisque er der lagt op til en historisk cykeltur for de rekordmange deltagere.

Vi cykler for en verden uden sclerose

Det er femte gang, Cykelnerven indtager de franske bjerge til fordel for Scleroseforeningen. Deltagerne dækker selv alle omkostninger, og hver deltager samler inden afrejse mindst 15.000 kr. ind til forskning i sclerose.

Cykelnerven 2018 samler blandt andet ind til det store, internationale forskningsprojekt ’Progressiv MS Alliance’. Projektet har samlet verdens førende scleroseforskere med målet om at udvikle en behandling mod progressiv sclerose, som 2.3 millioner mennesker verden lider af. Læs mere på

Læs mere på www.cykelnerven.dk

June 14, 2018

Global Gravity News